GYIK

Megbeszéljük az aktuális problémákat, ezek voltak-e valamilyen módon kezelve, milyen eredménnyel. Egy általános állapotfelmérést készítünk írásban, tájékoztatást kérek minden olyan dologról, mely a kezelés eredményességéhez szükséges.

FONTOS! Nem betegséget kezelek és nem orvosi diagnózis alapján, hanem feszültségi állapotot oldok!

Minden szervezet más és más, van akinek kevesebb, van akinek több idő szükséges az adott üzenet befogadására, feldolgozására. Általánosságban azt mondhatom, 15-50 percig tart egy Bowen kezelés.
Többnyire ruhán keresztül, – mindenképpen tanácsolom egy nagyon vékony, laza, varrásoktól mentes alsó és felső ruházat átvételét, de bizonyos fogásoknál közvetlenül a bőrön dolgozok. Vastag ruházatban, farmerben nem ajánlott a kezelés. A kliens egy kényelmes masszázságyon betakarva hason és/vagy a hátán fekszik. Amennyiben állapota nem engedi a fekvést, akkor széken ül.
Ezt elsőre nem tudom megmondani. Van, hogy már egy kezelés is megoldja az aktuális problémát, de egy régebb óta fennálló, komplexebb probléma esetén, 5-8 kezelés is szükségszerű lehet.  A kezelések között 5-8 nap szünetet ajánlok tartani, hiszen ez idő alatt is dolgozik a szervezetünk. Ha elértük a kívánt állapotot, ajánlott 1-3 havonta egy emlékeztető/ állapotfenntartó kezelésre visszajárni.
Pici baba kortól egészen időskorig, bárkinek. Prevenciós jelleggel is.
Ezen a kérdésen mindig mosolygok. Szervezetünkért, egészségünkért senki más, csakis MI MAGUNK vagyunk a felelősek. Ha nem figyelünk időben a jelekre, amit testünk küld felénk, s csak hónapok, netán évek múlva, amikor már súlyosbodik a probléma, csak akkor rohanunk segítségért…

Miért várjuk el, hogy azonnali eredménnyel és ráadásul „Valaki” más segítsen rajtunk? Nekünk magunknak kell akarni a változást és tenni is érte!

Legjobb tudásom szerint járok el, bizonyos esetekben adok egy kis házi feladatot, tanácsot otthonra. A kezelés „csak” 50 %, a másik 50 % ot a gyógyulni illetve a jobb állapotba vágyó személynek kell beletennie. S hogy mi a garancia? A szervezetünk intelligenciája, mely csodálatosan működik, s ehhez sokszor csak egy minimális segítségre van szükség.

Segítsen szervezetének, hogy megajándékozhassa Önt

a folyamatos egészség boldogító állapotával!

Bejelentkezés Bowen kezelésre:

+3670-638-0628

Somlóvári Henriett

 

 

Bowen kezelés előtti gyakori kérdések, tudnivalók

Fel